Uložite svjesno svoje slobodno vrijeme sada u Mrežni Marketing, kako biste u skorijoj budućnosti mogli imati više mogućnosti za život kakav želite.

Budite spremni na to da to neće biti ni lako niti lagodno i svakako zatražite podršku vaših ukućana.


Prva stvar koju trebate napraviti je posložiti svoju dnevnu rutinu.


Koliko god vam se činilo da trenutno imate malo slobodnoga vremena, vjerujte da još uvijek imate vrijeme koje možete izdvojiti kako biste svoj život zauvijek promijenili na bolje.

Zapišite točno sve što radite u danu, sve zapišite, sve stavite na papir. I budite striktni u tome.

To će vam osvijestiti činjenicu koliko vam vremena nekorisno curi u danu, a da toga niste niti svjesni. I tada ćete osvijestiti gdje možete pronaći tih nekoliko sati dnevno potrebnih za ovaj posao, potrebnih za to da poboljšate svoj život.


Odredite vrijeme u danu kada ćete raditi. Oslobodite 4 sata dnevno za ovaj plodonosni posao.


Izgradnja tima je rješenje za sve vaše trenutne probleme. To što vi trenutno nemate dovoljno vremena kako bi se posvetili ovomu poslu ne znači da vaši novi suradnici neće imati dovoljno vremena.


Ljepota ovoga posla je upravo u multiplikaciji. I da pronađete još samo 3 osobe koje će raditi istu stvar kao i vi, vi onda ne radite ovo samo 4 sata u danu, nego praktički radite 16 sati, jer 3 osobe rade po 4 sata kao i vi, a time se vaše vrijeme multiplicira. To je bit ovoga posla.


Rad online isto tako štedi vrijeme. Počnite više koristiti Skype i društvene mreže za svoj posao.

Na taj način svojim suradnicima pokazujete da se ovaj posao može raditi vrlo jednostavno i da nije potrebno ni puno vremena niti puno novca da bi se izgradio uspjeh, već je samo potrebna čvrsta odluka i upornost da se ista sprovede.